Waarom Magento?

Waarom Magento?

Een webshop beginnen vereist een gedegen kennis van ondernemen. Maar voor u hier daadwerkelijk mee aan de slag gaat, moet er vanzelfsprekend eerst een online winkel komen. Met de lancering van Magento, een platform waar veel ontwikkelaars en winkeliers handig gebruik van maken, wordt het steeds eenvoudiger een kwalitatief hoogwaardige webshop te starten. Dit e-commerce-platform zorgt er namelijk voor dat de webshop is opgebouwd aan de hand van verschillende modules. Zodoende is de winkel altijd eenvoudig aanpasbaar, waardoor u deze altijd kunt afstemmen op de specifieke wensen van de klant.

Voordelen van een Magento webwinkel:

  • Een Magento webshop biedt mogelijkheden voor het gemakkelijk uitbreiden van uw webshop na verloop van tijd.
  • Heeft u meerdere ondernemingen en wilt u meerdere webshops draaiende houden, dan kunt u meerdere webwinkels met één Magento installatie online plaatsen.
  • Tijdens de verkoop wordt de veiligheid van de gegevens van de klant optimaal gewaarborgd, doordat er wordt voldaan aan de industriële standaard van gegevensbeveiliging.
  • Magento webshops worden goed door zoekmachines geïndexeerd en bieden veel mogelijkheid tot het verder optimaliseren van de vindbaarheid in zoekmachines.
  • Doordat Magento open source software is, betaalt u geen aparte licentiekosten voor de software. Ook continue updates van de functionaliteiten van uw webshop zijn hiervan het gevolg, waardoor uw webshop van de nieuwste ontwikkelingen is voorzien.
  • Met een Magento webshop beschikt u over een webshop met honderden mogelijkheden, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk aan te passen aan de stijl en behoeften van uw webwinkel.
SEO-vriendelijk

De flexibiliteit van het programma is een ding, maar het natuurlijk ook belangrijk dat uw webshop goed scoort in de zoekresultaten van zoekmachines als Google en Yahoo!. Een webshop die wordt gemaakt met Magento is echter automatisch SEO-vriendelijk: hier hoeft niets meer aan te worden veranderd. Geen ingewikkelde systemen en formules: alles gebeurt automatisch.

Promotiemogelijkheden

Het SEO-vriendelijke karakter van Magento zorgt direct voor een boost qua marketing en populariteit. Maar er is méér. Magento beschikt namelijk ook over een ingebouwd systeem waarmee u nieuwsbrieven kunt verzenden. Op die manier worden acties en promoties direct verstuurd naar gesegmenteerde doelgroepen. Ook de integratie van Google Analytics is erg handig. Op die manier weet u direct waar uw klanten vandaan komen en wat hun specifieke eisen en voorkeuren zijn.

Méér Magento

Met Magento bent u altijd in staat om nieuwe opties aan het design toe te voegen. Daaronder valt bijvoorbeeld de mogelijkheid tot uitbreiding met product reviews, het toevoegen van cadeaubonnen en nog veel meer. Daarmee is Magento misschien wel dé manier om een webshop te bouwen: een winkel die u zo groot en zo uitgebreid maakt als u zelf wilt.

Dit kan WebPioneers voor u betekenen:

De bovenstaande feiten zijn de reden dat Web Pioneers graag werkt met Magento. Met dit platform ontwikkelen wij naar alle tevredenheid webshops voor verschillende soorten klanten. Benieuwd wat wij met Magento voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via info@webpioneers.nl óf bel naar 013-2032160.

Of direct.. Offerte aanvragen

Meer weten?

Direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten en wij nemen contact met u op

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?
Bel ons op 013 - 203 21 61